over mij


Ik ben Karin de Bruin, sinds 1998 afgestudeerd als fysiotherapeut en sinds 2005 ook bevoegd als oedeemtherapeut.
Al jaren werk ik in verschillende fysiotherapiepraktijken, waarvan de laatste 13 jaar in een praktijk in Leusden. Hoewel ik hier veel kan betekenen voor mijn patiënten en ik daar ook echt van geniet wilde ik meer. Ik wil mensen laten zien dat het ook anders kan.

Je niet alleen laten behandelen wanneer je klachten hebt, maar leren luisteren naar je lichaam. Leren voelen wat er speelt en daarnaar kunnen handelen. Goed voor je lichaam zorgen, zodat je met jouw lijf beter kan functioneren in je werk, je sport, je leven!

Na mij opleiding tot perfect pilates instructeur is mijn interesse voor het geven van gespecialiseerde groepsinstructies ontstaan. Dit heeft in eerste instantie geleid tot het ontstaan van Fysio Belle, de naam waaronder de op deze site genoemde activiteiten zijn gebundeld.

Met de opleidingen oncofit en perfect pilates bij borstkanker heb ik mij verder gespecialiseerd in het geven van instructie aan oncologiepatiënten en daar is in 2013 Herstel in Beweging uit voortgekomen; een oefengroep voor mensen met en na borstkanker.
De ruitertrainig is ontstaan uit een stuk eigen ervaring met de paardensport, gecombineerd met het enthousiasme om mensen te laten voelen hoe veel leuker paardrijden is als je je eigen lichaam kent en goed kan voelen. Alleen dan wordt paardrijden het bereiken van de perfecte harmonie tussen ruiter en paard.

Door het volgen van ademregulatie- en  mindfulness trainingen is er nog een dimensie in de begeleiding bij gekomen en kan ik je nog beter helpen om je te leren bewegen naar een betere kwaliteit van leven.